Vertrek Chilipeppers op goede wandelschoenen - Reisverslag uit Santiago de Chile, Chili van 40 MM - WaarBenJij.nu Vertrek Chilipeppers op goede wandelschoenen - Reisverslag uit Santiago de Chile, Chili van 40 MM - WaarBenJij.nu

Vertrek Chilipeppers op goede wandelschoenen

Blijf op de hoogte en volg 40

09 Oktober 2012 | Chili, Santiago de Chile

Vorige week hebben alle Chilipeppers uit handen van Hans van den Mosselaar, in de gelijknamige schoenenwinkel Van den Mosselaar Modeschoenen een stel goede wandelschoenen mogen ontvangen. En dit is ook de krant niet ontgaan:

Met deze goede wandelschoenen gaan we de WereldWijdWandeling bij Anneke Kok in Linares met vertrouwen tegemoet! En onderweg van het ene project naar het andere project of bij het bezichtigen van een project komen de wandelschoenen goed van pas.

Deze week doen we de allerlaatste voorbereidingen en zowaar hebben wij ons reisschema weer iets moeten aanpassen. Dat zal er wel bij horen als je een bezoek aan Chili brengt ;-)
Verder hebben wij een heel mooi aanbod gekregen om gebruik te mogen maken van een familiehuis in Pucon. Met beide handen hebben wij dit aanbod aangenomen. Wat zal er nog meer op ons pad komen?
Wij kijken er allemaal naar uit!

Muchos saludos!
de Chilipeppers

• 09 Oktober 2012 - 19:11

Corrie En Co:

sorry, hoor een keer is genoeg, maar het werkt niet helemaal goed, vandaar!!!!

• 09 Oktober 2012 - 19:11

Corrie En Co:

sorry, hoor een keer is genoeg, maar het werkt niet helemaal goed, vandaar!!!!

Een groep van 9 personen gaat namens de 40MM dit jaar in oktober een bezoek brengen aan diverse projecten in Chili. Ook wordt meegewandeld bij Anneke Kok in Talca (een klein stukje onder de hoofdstad Santiago). De groep bestaat uit: Lizet Vreeker, Jan Vreeker, Margreet Roet, Peter Bakker, Marianne Groot, Peter Groot, Vera Boon, Greet Boots & Mieke Boots. Enkele maanden zijn zij al met de voorbereidingen bezig en hebben contact gezocht met alle projecten die zij bezoeken. Ze zijn erg welkom bij de projecten die trots zijn om de 40MM te mogen ontvangen. De groep die naar Chili afreist zal sponsorgeld dat zij ophalen speciaal voor deze reis overhandigen aan de contactpersonen van de projecten. Er worden afspraken gemaakt hoe op de langere termijn hulp kan worden geboden.

Actief sinds 03 Aug. 2012